Sakarya'da ucuz akaryakıt izdihamı

Sakarya'da LPG satışı yapan bir akaryakıt firması, litresi bazı şehirlerde 2,78 lirayı bulan LPG'yi 1.99 kuruşa indirince izdiham yaşandı. Akaryakıt almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.Adapazarı ilçesinde LPG satışı yapan...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da ucuz akaryakıt izdihamı

Sakarya'da LPG satışı yapan bir akaryakıt firması, litresi bazı şehirlerde 2,78 lirayı bulan LPG'yi 1.99 kuruşa indirince izdiham yaşandı. Akaryakıt almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Adapazarı ilçesinde LPG satışı yapan bir akaryakıt firması, müşterilerine özel indirim yaptı. Firma, indirim fiyatını ve saatini müşterilerine SMS atarak haber verdi. Firma, dün akşam 3 saatliğine LPG'nin fiyatını 1.99 liraya düşürdü. İndirimi öğrenen sürücüler, istasyonda izdihama neden oldu. Akaryakıt almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Benzine yapılan zamların ardından LPG'ye yapılan indirim, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Murat Pökün isimli sürücü, akaryakıtın ateş pahası olduğunu belirterek, "Dünyanın en pahalı akaryakıtını biz kullanıyoruz. İndirim olunca depoyu dolduruyorum. Bugün aldığım halde geldim yine depoyu dolduruyorum. Çok şaşırdım. İndirim olur da bu kadar olmaz." dedi.

İbrahim Saçan isimli vatandaş ise vatandaşın böyle bir indirime ihtiyacı olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Ucuz gaza geldik. Vatandaşın böyle bir şeye ihtiyacı var. Yakıt diz boyu. Fiyatlar yüksek. Malum ucuz olunca vatandaş da ucuza rağbet ediyor. İnşallah hep böyle kampanyalar devam eder. Depoyu fulluyoruz."

Akaryakıt istasyonunun sahibi Ali Gündoğar da zaman zaman müşterilerine özel indirim uyguladıklarını söyledi. LPG'nin litre fiyatını 1.99 liraya düşürdüklerini kaydeden Gündoğar, "Ara ara indirim yapıyoruz. Bazen müşterilerimize bildiriyoruz. Bazen de bildirmiyoruz. Şu an 1.99 liradan satıyoruz. Türkiye'de her halde bu fiyata gaz yoktur. Sattığımız gaz kaliteli bir gazdır. Kimse bizim üzerimize laf atmasın. Gelip istedikleri zaman gazımızı tahlil edebilirler, ölçümlerini yapabilirler. Herhangi bir aksilik anında verdikleri her şeye karşılık üzerlerine bir yazlık araba teklif ediyorum. Benim gazıma laf edenler 'eksiktir, pistir' diyenler her zaman gelip numune alabilirler. İstedikleri yere gösterebilirler. Gazımızda bir sıkıntı yok. 12 senedir burada aynı isim altında faaliyet gösteriyoruz. İndirimler devam edecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar