Sakarya’da İsrail protesto edildi, Başbakan Erdoğan eleştirildi

Sakarya’da İsrail’in Gazze’ye saldırısı yapılan eylemle kınandı. Eylemde İsrail bayrağı yakıldı, Başbakan Erdoğan'ın tutumu eleştirildi. Anadolu Gençlik Derneği Sakarya şubesi başkan yardımcısı Muhittin Öztopaloğlu eylemde yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya’da İsrail protesto edildi, Başbakan Erdoğan eleştirildi

Sakarya’da İsrail’in Gazze’ye saldırısı yapılan eylemle kınandı. Eylemde İsrail bayrağı yakıldı, Başbakan Erdoğan'ın tutumu eleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya şubesi başkan yardımcısı Muhittin Öztopaloğlu eylemde yaptığı konuşmada “Sayın Başbakan adeta bir sivil toplum örgütünün ilçe başkanı gibi hiçbir yaptırımı olmayan açıklamalar yapıyor.” dedi.

Başbakan’ın İslam aleminin bu saldırılar karşısında nerede olduğu sorduğunu vurgulayan Öztopaloğlu, “Bizde kendisine buradan soruyoruz. Siyonist terör örgütü İsrail katliam yaparken siz neredesiniz? Türkiye nerede? Benim ülkemde AB adı altında bir bakanlık kuruluyor. Neden İslambirliği başlığı altında bir bakanlık kurulmuyor? Biz bunu sorgulamalıyız” diye konuştu. Bu esnasında bir vatandaşın ‘Şimdi zamanı değil” demesi, üzerine kargaşa yaşandı. Açıklama yapan grup, vatandaşa tepki gösterince polis, vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.

Eylemde İsrail bayrağı yakıldı atılan sloganlarla İsrail protesto edildi. CİHAN

Yorumlar