Sakarya'da bonzai içen 3 kişi kriz geçirdi

Son zamanlarda giderek yayılan ve ölümlere yol açan bonzai tehlikesi giderek büyüyor. Son olarak Sakarya'da bonzai içen 3 kişi krize girdi. İlde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada, 5 gram bonzai ile 391 kök kenevir ele geçirildi....

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da bonzai içen 3 kişi kriz geçirdi

Son zamanlarda giderek yayılan ve ölümlere yol açan bonzai tehlikesi giderek büyüyor. Son olarak Sakarya'da bonzai içen 3 kişi krize girdi. İlde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada, 5 gram bonzai ile 391 kök kenevir ele geçirildi.

Jandarmanın derlediği bilgiye göre, Çamyolu Mahallesi'nde bonzai kullanan Z.K. ve K.G., krize girdi. Çağlayan Mahallesi'nde de gece saatlerinde uyuşturucu kullanan İ.Ç. kriz geçirdi. Hastaneye kaldırılan İ.Ç.'nin bonzai kullandığı belirlendi.

Çamyolu Mahallesi'nde yapılan kontrollerde M.S. ve M.A. isimli iki şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 5 gram bonzai bulundu. Arifiye ilçesi Karaaptiler Mahallesi'nde ise uyuşturucu aldıktan sonra fenalaşan kişi, bir fabrikanın güvenliğinden yardım istedi. Şahıs, hastaneye kaldırılırken jandarma, yaptığı çalışmada, şahsın jameika isimli uyuşturucu kullandığını belirledi.

Sapanca ilçesi Soğucak Yaylası İstanbuldere Mahallesi'nde ormanlık alanda arama yapan jandarma, bakımı yapılmış 62 kök kenevir buldu. Karapürçek ilçesi Küçükkarapürçek Mahallesi'nde Y.K.’nın evinin bahçesinde yapılan aramada 25 kök, Karasu Kuyumculu Mahallesi'nde R.T.'nin evinin bahçesinde 1 kök ve kurutulmaya bırakılmış 4 kram kenevir; Hendek ilçesi Kocatöngel Mahallesi Şahinbey mevkiinde boyları 100-190 santimetre arasında değişen bakımsız, gübreleme ve sulama yapılmamış kendiliğinden yetiştiği değerlendirilen 278 kök ile Lütfiyeköşk Mahallesi'nde Y.A. isimli şahsa ait evin bahçesinde ise 25 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevirler yakılarak imha edildi. CİHAN

Yorumlar