Sakarya Valisi Coş: Testiyi dolu getirenle, kırıp getireni aynı tutmayacağız

Valiler kararnamesi ile Adana’dan Sakarya’ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş bugün görevine başladı. Coş’un valilik önündeki karşılama töreninde; Sakarya vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya Valisi Coş: Testiyi dolu getirenle, kırıp getireni aynı tutmayacağız

Valiler kararnamesi ile Adana’dan Sakarya’ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş bugün görevine başladı. Coş’un valilik önündeki karşılama töreninde; Sakarya vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri hazır bulundu. Coş, görevi devraldıktan sonra Adana’ya atanan selefi Sakarya Valisi Hüseyin Atak’ı da uğurladı. Güzel hizmet yapanları takdir edeceklerini ifade eden Coş, testiyi dolu getirenle, kırıp getireni aynı tutmayacaklarını kaydetti.

"TESTİYİ KIRANLA, DOLU GETİRENİ AYNI TUTMAYACAĞIZ"

Tören sonrasında gazetecilere açıklama yapan Coş, Vali Büyük’ten devraldığı hizmet bayrağını yere düşürmeden devam ettireceğini ve halkın beklentilerini karşılamak için var gücüyle çalışacaklarını söyledi.

'Halka hizmet Hakk’a hizmettir' anlayışı içerisinde en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade eden Vali Coş, “Sakaryalılara hizmet etme onurunu bize bahşeden tüm devlet büyüklerimize, özellikle saygıdeğer Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sakarya halkına hizmet etmek gerçekten bir onurdur. Bu onuru, en iyi şekilde üzerimizde taşımaya gayret edeceğiz. Güzel hizmet yapanları, takdir edeceğiz. İşini yapmayan, yanlış davranana da yasal olarak hakları öngörülen işlemin yapılması için gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Yani, testiyi doldurup getirenleri, kırıp getirenle aynı şekilde muamele etmeyeceğiz. Özellikle mesai arkadaşlarımıza inşallah, toplam kalite anlayışı içerisinde hizmet odaklı, insan odaklı, bir çalışma anlayışını bütün kamu kurum kuruluşlarına, yerel yönetimleri ile beraber gerçekleştirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Sakarya’da önceki gün zarara yol açan sel konusuna da değinen Coş, bir kayıp vatandaşın olduğunu, onun bulunması için devletin bütün imkanlarını seferberler ederek çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Coş, "'İnşallah, sağ selamet bulunur' diye temenni ediyoruz. Bu afete yönelik olarak, devletin birimleri üzerine düşeni yapacaktır. Önemli olan can kaybı olmaması. Bütün felaketten etkilenen bütün vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyorum. Konu sayın Başbakanımız tarafından takip ediliyor. Yakın zamanda, afet bölgelerini ziyaret edeceğim” dedi.

CİHAN

Yorumlar