Sakarya Fatih Koleji, yıl sonu etkinliği

Sakarya Özel Fatih Koleji 1. sınıf öğrencilerince yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenci velilerinin ve davetlilerin katıldığı program, Soma da hayatını kaybeden madenciler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya Fatih Koleji, yıl sonu etkinliği

Sakarya Özel Fatih Koleji 1. sınıf öğrencilerince yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrenci velilerinin ve davetlilerin katıldığı program, Soma da hayatını kaybeden madenciler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Öğrenciler, hazırladıkları Türkçe ve İngilizce koro, şiir, davul şov, halk oyunları, Mevlana, jimnastik ve İngilizce gösterisini sergiledi.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Bayram Yayla, "Fatih Koleji olarak eğitim öğretimde 21. altın yılı geride bıraktığımız bu günlerde oturmuş eğitim sistemi ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Sakarya’da eğitime katkı sağlamaya ve geleceğimizin mimarlarını yetiştirmeye devam etmekteyiz.

Okulumuz, eğitimin tüm aşamalarında hedeflediği 'en iyi olma ve iyiyi yakalama' ilkesini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Okulumuz, liselere giriş sınavlarında, ulusal bilim olimpiyatlarında, proje yarışmalarında, kültürel ve sportif alanlarda aldığı başarılar ile Sakarya ve Türkiye’yi en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışmaktadır" dedi.

Program öğrencilere günün anısına hediye takdimiyle sona erdi.

CİHAN

Yorumlar