"Şakar, yorulduğu için Şefkat Tepe'den ayrılmak istiyor"

Samanyolu televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe dizisi oyuncularından Ertuğrul Şakar’ın iş yoğunluğu nedeniyle diziden ayrılmak istediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
"Şakar, yorulduğu için Şefkat Tepe'den ayrılmak istiyor"

Samanyolu televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe dizisi oyuncularından Ertuğrul Şakar’ın iş yoğunluğu nedeniyle diziden ayrılmak istediği ortaya çıktı. Dizinin yapımcısı Salih Asan’ın verdiği bilgilere göre, Ertuğrul Şakar, dizi çekimlerinin ağırlığından ve çalışma temposunun yüksekliğinden şikayetçiydi.

Dün ve bugün bazı internet sitelerinde yayınlanan haberlerde Ertuğrul Şakar’ın STV’nin yayın politikası nedeniyle diziden ayrılma kararı aldığı ve televizyonla olan sözleşmesinin fesh edilmesini istediği iddia edildi. Şefkat Tepe’nin yapımcısı SER Film AŞ yöneticisi Salih Asan, Samanyolu televizyonunda cumartesi akşamları yayınlanan reyting şampiyonu dizide ‘Kordon Celil’ karakterini canlandıran Şakar’ın diziden ayrılmak istediği haberlerini doğruladı. Şakar’ın dizi çekimleri devam ederken sık sık iş yoğunluğundan şikayet ettiğini ve bu yüzden diziden ayrılmak istediğini belirten Salih Asan, “Bize bugüne kadar televizyon ve dizinin yayın politikasından rahatsızlık bildirmedi. Bu iddiaları kendisine sormak lazım.” dedi.

Yapımcı Salih Asan, Şakar ile çalışmaya devam ettiklerini ve kendisiyle ekim ayına kadar sözleşmeleri bulunduğunu söyledi. Salih Asan, oyuncu Ertuğrul Şakar’ın ayrılmaya karar vermesi durumunda sözleşmenin gereklerini yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Ertuğrul Şakar, konu hakkındaki soruları cevapsız bıraktı. CİHAN

Yorumlar