Sahte polis suçüstü yakalandı

Bolu’da, önce İl Emniyet Müdürlüğü’ne gidip buradaki bazı amirlerle tanışan, ardından bir bilgisayar şirketine giderek kendini polis olarak tanıtıp, amirleri tanıdığını söyleyen ve gizli kamera almak isteyen bir kişi, suçüstü yakalanarak...

Google Haberlere Abone ol
Sahte polis suçüstü yakalandı

Bolu’da, önce İl Emniyet Müdürlüğü’ne gidip buradaki bazı amirlerle tanışan, ardından bir bilgisayar şirketine giderek kendini polis olarak tanıtıp, amirleri tanıdığını söyleyen ve gizli kamera almak isteyen bir kişi, suçüstü yakalanarak göz altına alındı.

Olay dün Gölyüzü Mahallesi Şehitkani Caddesi'nde bulunan bir bilgisayar tamir ve satış firmasında meydana geldi. Mardin Emniyet Müdürlüğü’nde bir yakını bulunduğu öğrenilen Ahmet Koray İnci isimli şahıs, kendisini Düzce Emniyeti’nde görevli polis memuru olarak tanıtıp güvenlik kamerası almak istediğini söyledi. Komiser yardımcısı olduğunu söyleyen Ahmet Koray İnci'nin alacağı kameranın veresiye verilmesini istemesi üzerine iş yeri sahibi Erkan Kır durumdan şüphelendi. Şüpheli hareketler yapan zanlının düz taban olduğunu fark ettiğini söyleyen iş yeri sahibi Erkan Kır polisi arayarak durumu bildirdi. Kameranın veresiye verilmesinin talep edilmesi üzerine Kır tekrar polisi aradı. İş yerine gelen sivil polisler zanlıyı bir odaya alarak üzerini aradı. İnci’nin üzerinden fotokopiyle yapılmış sahte polis kimliği ile beline takılı boş silah kılıfı ele geçirildi. Ahmet Koray İnci gözaltına alınırken, yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Zanlının şüpheli hareketlerini fark edip polisi arayan iş yeri sahibi, zanlıdan şikayetçi olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar