Sahte ilaç operasyonunda 56 gözaltı

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ilde önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı sahte ilaç operasyonu düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Sahte ilaç operasyonunda 56 gözaltı

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ilde önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı sahte ilaç operasyonu düzenledi. Sadece İstanbul'da 25 ilçede gerçekleştirilen operasyonun tamamında 56 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda sahte ilaca da el konuldu.

9 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ilaç üretip piyasaya sürmeye hazırlanan bir şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık bir yıllık çalışmanın ardından bugün sabaha karşı başta İstanbul olmak üzere Ankara, Urfa, Iğdır, Batman, Diyarbakır, Adana, Kocaeli, Antalya'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İSTANBUL'DA 80 ADRESE BASKIN YAPILDI

İstanbul’da Fatih ilçesi merkezli yapılan operasyonda toplam 25 ilçede önceden belirlenen 80 adrese baskın yapıldı. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda farklı marka ve özelliklerde çok miktarda sahte ilaç ele geçirildi.

İMALATHANE BAĞCILAR, DAĞITIM YERİ FATİH

Öte yandan şebekenin Bağcılarda imal ettiği sahte ilaçları, piyasaya sürmek için Fatih’te birçok adreste depoladığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar