Sahte bandrolle piyasaya kaçak içki sürdüler!

Adana'da uyuşturucu ve alkollü içki kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Şahısların ürettikleri alkolü piyasada satmak için şişelere Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'na (TAPDK) ait sahte bandrol...

Google Haberlere Abone ol
Sahte bandrolle piyasaya kaçak içki sürdüler!

Adana'da uyuşturucu ve alkollü içki kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Şahısların ürettikleri alkolü piyasada satmak için şişelere Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'na (TAPDK) ait sahte bandrol da bastıkları ortaya çıktı.

Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ihbar ve yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu ve alkollü içki kaçakçılığı olaylarına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında, 29 Mayıs Perşembe günü, ilçede yapılan 2 ayrı operasyonda, L.Ö., E.G., A.G. ile Y.G gözaltına alındı. Bu kişilerin ikametlerinde arama kararlarına istinaden yapılan aramalarda, 107 adet rulo halinde satışa hazır 350 gram uyuşturucu madde, 120 adet şişe içerisinde piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmiş, üzerinde değişik markalara ait etiket bulunan alkollü içecek, 10 varil içerisinde doluma hazır hale getirilmiş alkollü içecek, 347 değişik markalara ait boş şişe, 3 pet şişe içerisinde gıda renklendiricisi, 113 değişik renk ve ebatlarda şişe kapakları, çok sayıda sahte TAPDK bandrolü, çok sayıda değişik markalara ait etiket ve şişe dolumunda kullanılan huni ve hortum ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 kişi adli mercilere sevkedildi.

CİHAN

Yorumlar