Sahipsiz kalan piknik alanı kullanılmayacak duruma geldi

Samsun’un Terme ilçesi Gölyazı beldesinde bulunan Çoban yatağı piknik alanının bakımsız haline piknikçiler tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sahipsiz kalan piknik alanı kullanılmayacak duruma geldi

Samsun’un Terme ilçesi Gölyazı beldesinde bulunan Çoban yatağı piknik alanının bakımsız haline piknikçiler tepki gösterdi. Çöp ve atıklar, akmayan sular, piknik masalarının içler acısı hali ile piknik alanında bulunan ağaç parçalarını gören bazı vatandaşlar piknik yapmadan geri döndü.

Ailesi ve yakınları ile piknik yapmak için gelen Ramazan Çitgiden (46) piknik alanının sahipsiz halini görünce sorumlularının buraya sahip çıkmadığını belirtti. Çitgiden, “Havalar ısındı insanlar kendilerini dışarı atıyor, biz de ailecek piknik yapmaya geldik fakat her zaman geldiğimiz piknik alanının halini görünce çok üzüldüm. Çeşmelerin suları akmıyor, bazı çeşmelerin muslukları kırılmış, piknik masaları kırılmış durumda, çöp ve atıklardan masaların yanına yaklaşılmıyor, koca piknik alanında ağaç kütükleri ve dalları ortalıkta durmakta. Güzelim piknik alanının bu halini gören aileler geri gidiyor. Aslında burası bulunmaz bir doğa harikası ama ne yolu düzgün ne de piknik alanı bakımlı. Tamamıyla yalnızlığa terk edilmiş durumda. Bu piknik alanı elden geçirilmeli, içki şişeleri ve cam kırıkları temizlenmeli, bakımı yapılarak tekrar vatandaşın hizmetine açılmalı." dedi. CİHAN

Yorumlar