Şahin’den engelli şampiyonlara ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1.

Google Haberlere Abone ol
Şahin’den engelli şampiyonlara ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi şampiyonu ve lig ikincisi olan kulüpler ile 2. Lig'e yükselen kulübün başkan ve sporcularını ödüllendirdi.

Türkiye Futsal B-2 / B-3 Görme Engelliler Futsal 1. Liginde üçüncü kez şampiyon olan Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Lig ikincisi olan Bursa Timsahlar Görme Engelliler Spor Kulübü ile 2. Lige yükselen Genç Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün yakaladığı başarılar dolayısıyla ödül töreni düzenlendi. Törene, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar, Spor Şube Müdürü Halim Tuğuluoğlu, Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, Timsahlar Görme Engelliler Spor Kulubü Başkanı Mehmet Kerim Bayraktar, Genç Osman Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Duman ile sporcular katıldı.

    İl Müdürü Şahin, “Bunun için emeği geçen bütün kulüp başkanlarımıza, bütün antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten engellilerle ile ilgili çalışmalar çok büyük bir özveri ve sabır istiyor. Biz de göreve geldiğimiz günden beri engellilerle ilgili sportif faaliyetlerin artması için özel bir gayret sarf ettik. Yine Sayın Bakanımız Suat Kılıç’ın önderliğinde ilk defa engellilere özel engelli hizmet servis araçlarımız alındı. İlk önce 6 ile gönderilen bu araçlardan bir tanesi de Bursa’ya verildi. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sizlerin hizmetinde olan bu araç dolayısıyla Sayın Bakanımıza bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum. Bunu yanında Valimiz Münir Karaloğlu’nun talimat ve destekleriyle engelli sporcularımız ve kulüplerimize malzeme desteği sağlandı. Engellilere yönelik spor oyunları ve şenlikler düzenlendi. Yine İl Müdürlüğümüze bağlı antrenörleri engelliler okulu ile özel eğitim kurumlarında görevlendirerek, birçok sportif branşta engelli sporcularımızın yetiştirilmesini sağladık. Tüm bu çalışmalarla engelli faal sporcu sayımız 2-3 kat arttı.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar