Şahin: İktidarın güvendiği oy stokları eriyor, hazıra mal dayanır mı?

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, iktidarın yerel seçimlerde 2009 yılında aldığı oylara güvendiğini belirterek, “Her gün 20 saat karış karış Bursa’yı dolaşıp onların güvendiği stokları eritiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Şahin: İktidarın güvendiği oy stokları eriyor, hazıra mal dayanır mı?

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, iktidarın yerel seçimlerde 2009 yılında aldığı oylara güvendiğini belirterek, “Her gün 20 saat karış karış Bursa’yı dolaşıp onların güvendiği stokları eritiyoruz. 30 Mart’a kadar stokları bitmiş olacak ve Bursa’da ezberler bozulacak CHP seçimi kazanacak. Hazıra, mal dayanır mı?” dedi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin ve Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın’ın ortak seçim ofisi yüzlerce kişinin katılımıyla coşkulu bir mitinge dönüştü. Necati Şahin’in seçim şarkısı ‘Damat Halayı’ ile Osmangazi Falcon İş Merkezi’nde yapılan açılış, renkli görüntülere sahne oldu. Şahin, iktidarın 2009 Yerel Seçimleri’nde aldığı oylara güvendiğini söyledi.

İktidarın stok olarak gördüğü bu oylara güvendiğini ancak bu stokların her geçen gün azaldığını dile getiren Şahin, 30 Mart’ta Bursa’da ezberlerin bozulacağını kaydetti. Bursa’nın temel sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini belirten Şahin, seher vakti yollara düştüklerini ifade ederek, “Sahada bir biz varız bir de Saadet Partili kardeşlerimiz var. İktidardakiler halk içine çıkamıyor. Onlar 2009’daki oy stoklarına güveniyorlar. Biz karış karış Bursa’yı dolaşıp halkımızla buluşarak onların stoklarını eritiyoruz. Hazıra mal dayanır mı?” diye sordu.

’30 MART’TA BURSA’DA EZBERLER BOZULACAK’

Bugüne kadar izlenen yanlış politikalar sonucu Bursa’nın başta ova olmak üzere birçok güzel değerini kaybettiğini ifade eden Şahin, şunları dile getirdi: “Türkiye’nin dördüncü büyük kenti Bursa’ya ne oldu? Biz Bursa’nın geleceği için kalıcı çözümler üreteceğiz. Bölgesel sorunları bilimsel yönden ele alacağız. Su bir insan hakkıdır, buradan kar etmeye gerek yok. Kaldırım taşlarını boyamazsanız suyu ucuzlatırsınız. Suyu ve ulaşımı ucuzlatacağız. Suda ‘bir bardak bizden bir bardak sizden’ Toplu ulaşımda, ‘gidiş sizden dönüş bizden’ olacak. Bursa’da esnaf kan ağlıyorsa, halk kentsel dönüşümle göçe zorlanıyorsa buna 30 Mart’ta dur diyeceğiz. CHP kadrolarının bilgi, birikim ve idealleri, inançları var. Büyükşehir’de mütevaziliği, dürüstlüğü, emin elleri, daha doğrusu kendinizi göreceksiniz. Bursaspor nasıl 2010 yılında tüm ezberleri bozup şampiyon olduysa 30 Mart’ta da biz ezberleri bozacağız ve iktidara geleceğiz.”

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın da, “Bu kalabalık ve coşku 30 Mart’ta iktidara gelişimizin işaretidir. 31 Mart’ta inşallah daha kalabalık mitingler yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacak ve Osmangazi’yi halkla birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.
Bursa Milletvekili Turhan Tayan ise “Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır. Zaman yolsuzluğa karşı güç ve gönül birliği yapma zamanıdır.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar