Şahin: Bu aylar, geceler duaların Cenab-ı Hakk’a arz edildiği gecelerdir

Regaip Kandili nedeniyle yazılı açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandil’inin ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine...

Google Haberlere Abone ol
Şahin: Bu aylar, geceler duaların Cenab-ı Hakk’a arz edildiği gecelerdir

Regaip Kandili nedeniyle yazılı açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandil’inin ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dilerim." dedi.

Feyiz ve bereket ayları olan 3 Aylar'a girmenin ve mübarek Regaip Kandili'ni idrak etmenin mutluluğununun yaşandığını ifade eden Şahin, "Bu aylar ve geceler, duaların Cenab-ı Hakk’a arz edildiği, günahların silindiği, sevapların katlandığı günler ve gecelerdir. Bu günler ve geceler, öncelikle Rabbimize, ailemize, milletimize ve ülkemize karsı görev ve sorumluluklarımızı hatırlamamıza vesile olmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşehrilerimizin Regaip Kandil’ini en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni eder; saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar