Şahin, bayramda birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesini istedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Bayramlar, sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yardımlaşma ve bağışlama gibi yüce duyguların yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir." dedi.Ramazan...

Google Haberlere Abone ol
Şahin, bayramda birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesini istedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Bayramlar, sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yardımlaşma ve bağışlama gibi yüce duyguların yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir." dedi.

Ramazan Bayramı sebebiyle yazılı açıklama yapan Şahin, şu ifadeleri kullandı: "Türk milleti olarak bizlere bu güzel vatanı emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün şehit ve gazilerimizi bu bayram günlerinde; saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, bayramın; ülkemiz, milletimiz ve insanlık âlemi için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. İlçemizde görevli mülki, askeri ve adli erkanla tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının, basın camiasının ve değerli Bafralı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

CİHAN

Yorumlar