Sahil Güvenlik'te Erdoğan ile ilgili belge bulundu

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda darbe girişiminden sonra yapılan aramada Erdoğan'ın kaldığı otelle ilgili bir harita bulundu

Google Haberlere Abone ol
Sahil Güvenlik'te Erdoğan ile ilgili belge bulundu
Sahil Güvenlik Komutanlığında yapılan aramada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele ait haritalar ele geçirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında Genelkurmay'ın yanı sıra FETÖ'cülerin yuvalandığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda da arama yapıldı. Tutuklanan FETÖ'cü cuntacıların kanlı ihanet gecesine ilişkin ifadelerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı Harekat Dairesi Başkanı Albay Süleyman Yarayan'a yönelik suçlamaları üzerine, Yarayan'ın odasına girildi.

Savcılık talimatıyla, odadaki dolap ve çekmeceler açıldı. Odadaki tüm belgelere el konularak, incelemeye alındı. İncelenen evraklar arasında iki belge dikkat çekti. Belgelerden birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o gece konakladığı ve ardından cuntacılar tarafından bombalanan Marmaris'teki oteli de gösteren asetatlı harita olduğu belirlendi. Diğer belgenin ise yine oteli de içine alan Ege Denizine kıyısı olan tüm şeridi kapsadığı tespit edildi.

Yorumlar