Sahil beldelerinde uyuşturucu ticaretine jandarmadan darbe

İzmir'in sahil beldelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilenlerden 6’sı tutuklandı.     İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na...

Google Haberlere Abone ol
Sahil beldelerinde uyuşturucu ticaretine jandarmadan darbe

İzmir'in sahil beldelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilenlerden 6’sı tutuklandı.

    İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı istihbarat ekipler, tatil beldeleri Gümüldür, Özdere ve Ürkmez’de bazı kişilerin aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu kişilere uyuşturucu sattığı bilgisini aldı. Yapılan 3 aylık teknik ve fiziki takip sonucu şebeke üyelerinin uyuşturucu maddeleri İzmir'den getirerek sahil beldelerinde piyasaya sürdüğünü belirledi. Araştırmalarda uyuşturucu madde kullanan 3'ü bayan 23 kişinin ifadesi alındı. Zanlılarından şikayetçi olan 23 kişi, uyuşturucu maddelere alıştırıldıklarını iddia ederek, kurtulmak için jandarmadan yardım istedi.

    

    Sahil beldelerinde yaşları 16 ile 30 aralarında değişen gençlere uyuşturucu satıp, esrar partileri düzenleyen çeteye jandarma operasyon yaptı. Düzenlenen operasyonda, M.E.Ş., O.K., H.E., M.B., E.H., Ö.K. ve A.K.'yi gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada halı altlarında ve tencere içerisinde ve bir ördeğin su kabı altına gizlenmiş uyuşturucu maddeleri ele geçirdi.

    İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.Ş., O.K., H.E., M.B., E.H., Ö.K. tutuklandı, A.K. ise serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar