Şahikalı öğrenciler, Uluslararası Bilgi Yarışması'ndan madalyayla döndü

Şahika Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu’nda okuyan iki öğrenci, Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda (URFODU) 3. olarak bronz madalya kazandı. Okul Müdürü Fikri Kılınç, yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Şahikalı öğrenciler, Uluslararası Bilgi Yarışması'ndan madalyayla döndü

Şahika Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu’nda okuyan iki öğrenci, Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda (URFODU) 3. olarak bronz madalya kazandı.

Okul Müdürü Fikri Kılınç, yaptığı açıklamada, Rusya merkezli olan URFODU’nun Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi Otonom Kurumu tarafından düzenlenen yarışmalarla ilgili, "10. kez düzenlenen URFODU’da matematik alanında 8. sınıf öğrencilerimizden Emirhan İlhan ve Hazar Karamehmetoğlu yarışarak üçüncü olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. Yarışmalarda ayrıca 5,6,7 ve 8. Sınıf düzeyindeki 12 öğrencimiz de dereceye girerek diploma almaya hak kazanmıştır. 10 ülkeden öğrencilerin katıldığı yarışmalarda derece yapan öğrencilerimizi ve onların eğitiminde büyük katkısı olan değerli öğretmenlerini ve velilerini kutluyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar