Sağlık Sen'in yeni hizmet binası açıldı

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen'in Yakutiye ilçesi Orhan Şerifsoy Caddesi'ndeki yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Sen'in yeni hizmet binası açıldı

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen'in Yakutiye ilçesi Orhan Şerifsoy Caddesi'ndeki yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı. Sendikanın açılış kurdelesini; sendika Genel Başkanı Metin Memiş, Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ile Memur Sen İl Temsilcisi ve Şube Başkanı Abdullah Duman birlikte kesti.

Sendika Genel Başkanı Mehmet Memiş, ücret sendikacılığı yapmadıklarını belirterek, vesayeti kaldırmak için daha demokratik bir Türkiye için demokrasi mücadelesi verdiklerini ifade ederek,"Daha özgürlükçü ve ileri demokrasiye geçiş için referandumda çalıştık. Ülkemizin güzel ve mutlu, yarınlara ulaşması için yoğun olarak çalıştık. Vesayet yönetimlerine, darbeci ve cuntacı yönetimlere karşı demokrasi mücadelesi verdik." dedi.
Şube başkanı ve il temsilcisi Abdullah Duman da, üye sayılarının artmasıyla birlikte daha geniş bir mekana ihtiyaç duyduklarına dikkati çekerek," Her geçen gün üye sayımız artış gösteriyor. Üyelerimize daha iyi hizmet sunmak amacıyla hizmet binamızı yenilemenin heyecanını yaşıyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar