Sağlık çalışanları Tıp Bayramı’nda buluştu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık çalışanları Tıp Bayramı’nda buluştu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakam Tuncay Sonel, ilçe devlet hastanesi Acil Servis ve 112 çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaymakam Tuncay Sonel, programda yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Sonel, şöyle dedi: “ 'Halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhât gibi', Kanuni Sultan Süleyman’ın söylediği sözler her şeyi ifade ediyor. Sağlık çok önemli, doktorlarımız çok önemli ve hayırlı işler yapıyorlar. Bir insanla uğraşmak, ona yardımcı olmak, yapılan işlerin en güzellerinden bir tanesi. Seydişehir’de de başta Başhekim Dr. Zafer Yüzüak ve İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Ayşegül Candan Harmankaya başta olmak üzere tüm doktorlarımızdan ve sağlık camiamızdan Allah razı olsun. Gece gündüz demeden yöre insanımıza yardımcı olmaya çalışıyorlar, inşallah bitecek olan yeni hastanemiz ile de yöre halkı daha güzel bir ortamda sağlık hizmetlerinden faydalanacak. Seydişehir ailesinin birer ferdi olan çok değerli doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Uzun yıllar Seydişehir’de görev yapan ve meslekte 41. yılını dolduran Dr. Salih Kocaoğlu’na plaket takdim edilirken, Kaymakam Tuncay Sonel tarafından hazırlatılan 14 Mart Tıp Bayramı pastası Başhekim Zafer Yüzüak ve diğer doktorlarca birlikte kesildi. Ayrıca, tüm doktorlar ve sağlık camiası adına İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya’ya çiçek takdim edildi.
CİHAN

Yorumlar