Sağlık Bakanından Kuş Gribi Açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edincik’teki kuş gribi karantisiyle ilgili olarak, "Şu anda alınan tedbirlerin ötesinde ilave tedbirler gerektirecek bir sürece ihtiyaç duymuyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanından Kuş Gribi Açıklaması

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nu makamında ziyaret eden Müezzinoğlu, gazetecilerin Bandırma’daki Kuş Gribi vakasıyla ilgili soru üzerine açıklamalarda bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının gerekli tedbirleri aldığını vurgulayan bakan, "Şu anda Balıkesir'de alınan tedbirlerin ötesinde ilave tedbirler gerektirecek bir sürece ihtiyaç duymuyoruz. Bu viral bulaşma yolları her zaman teyakkuzda olmamızı gerektiriyor. Teyakkuz halindeyiz. Her türlü tedbiri alacak dinamikleri oluşturduk. Özellikle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığı olarak da bizim Halk Sağlığı Kurumumuz yakın takipte" diye konuştu.

Seçimle ilgili olarak gelen sorulara "Demokrasi ve milli irade kazansın” dedi.

Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Yalova için hayırlı olmasını ve  seçim sürecinin, birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve hoşgörülü bir ortamda gerçekleşmesini temenni ettiğini, söyledi.

 

 

 

 

Yorumlar