Sağlığı Müdürlüğü'nde İsmail Öztürk’e anma programı

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 112 çalışanı İsmail Öztürk’ü basın açıklaması ve dualarla andı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlığı Müdürlüğü'nde İsmail Öztürk’e anma programı

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 112 çalışanı İsmail Öztürk’ü basın açıklaması ve dualarla andı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 112 ekibinde görevli İsmail Öztürk izinli olarak gittiği memleketi Çanakkale’nin Çan illçesinde 24 Şubat Pazartesi günü geçirdiği trafik kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Ölüm haberinin alınması üzerine yasa boğulan mesai arkadaşları ve Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları düzenledikleri basın açıklamasıyla İsmail Öztürk’ü anarak dualar okudu.

İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde çalışanların yakalarına İsmail Öztürk’ün fotoğraflarının takıldığı basın açıklamasını İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Erkam Tüzgen yaptı. Çalışma arkadaşları İsmail Öztürk’ün ölümünün sadece ilde değil tüm sağlık camiasında üzüntüye sebebiyet verdiğini belirten Tüzgen, “Sağlık hizmetleri, hedefinde insan olan, insanın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen, pek çok zaman hayatların kurtarılmasına vesile olan, bu nedenlerle de kutsiyet atfedilen bir çalışma alanıdır. İlmizin Şemdinli ilçesinde acil tıp teknisyeni olarak halkımıza hizmet eden arkadaşımız İsmail Öztürk’ün düğün hazırlıklarını tamamlamak üzere izne gittiği memleketi Çanakkale’de elim bir trafik kazası neticesinde vefat ettiğini teessürle öğrenmiş bulunuyoruz. Biz İsmail Öztürk’ü hem insan ilişkilerinde hem çalışma hayatında başarılı, arkadaşları arasında saygın, çalışmaları amirleri tarafından takdir edilen bir kişi olarak tanıyoruz. Vefat haberi sadece ilimizde değil, tüm sağlık camiasında üzüntüye sebep olmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sağlık camiamıza ve mesai arkadaşlarına başsağlığı, sabır ve metnet temenni ediyoruz. Mekanı cennet olsun.” dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından çalışanlar, mesai arkadaşları için fatiha okuyup dua etti. CİHAN

Yorumlar