SAGİAD, Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü üyelerini ağırladı

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi, Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü üyelerini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
SAGİAD, Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü üyelerini ağırladı

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi, Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü üyelerini ağırladı.

Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü üyeleri, SAGİAD Akyazı Şubesi dernek binasında kahvaltılı programda ticari gelişimler konuşuldu ve Akyazı’da, fabrikalar gezilerek, çeşitli temaslarda bulundu. Kahvaltıda konuşan SAGİAD Akyazı Şubesi Başkanı Hüseyin Kav, topluma, cemiyete yapılan her türlü hizmet bir ibadet olduğunu ifade etti. Hüseyin Kav “Belirli aralıklarla yaptığımız kahvaltı programları ve çeşitli etkinliklerimizle seçkin işadamlarıyla bir araya gelmek, bizleri onurlandırmakta, geleceğe olan güvenimizi artırmaktadır. Bu birlikteliklerimiz, başta yöremiz olmak üzere, memleketimizin lehine olan her menfaatte, dayanışma içerisinde olacağımızın göstergesidir.” dedi.

Başarılı bir işadamı olmak isteyen gençlerin öncelikli olarak yüksek eğitim alması gerektiğini belirten SAGİAD Akyazı Şube Başkan Yardımcısı Metin Sert çalışmalarıyla örnek olan işadamlarını derneğe davet ederek bu formatta bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarının ufuklarını açacağını söyledi.

İşletmelerde verimliliğin, kârlılığın artmasının, yüksek katma değerin elde edilmesinin, kısacası başarının ana unsurunun insan olduğunun altını çizen Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü Başkanı Yasin Kazancı, şunları söyledi: "İşletmelerin gerçek zenginliği insandır. Bu nedenle, yeniliğe ve değişime açık, öğrenmeye istekli, müşteri odaklı, ekip çalışmasına yatkın, çabuk uyum sağlayabilen, her şeyden önemlisi de paraya değil de işine âşık insanlarla çalışmak lazım. Bağlı bulunduğumuz TUSKON Federasyonu'nun güçlü iletişim ağı sayesinde, iş bağlantısı kurmak istediğimiz ülkeler ve şahıslarla alakalı, piyasa bilgilerine ulaşmak birçok ticari ataşeliğin vereceği bilgilerden daha güvenli ve daha ivedidir. Girişimciler olarak bizler, üye olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Aynı ortak paydada buluşan insanın bile bir araya gelemediği günümüz coğrafyasında, bu denli seçkin Akyazılı işadamının buluşması, mutluluk vesilesidir.” CİHAN

Yorumlar