Sağanak yağmur hayatı felç etti

İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda biriken sular özellikle sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı bölgelerde altyapı eksiklikleri nedeniyle ortaya sel manzaraları çıktı. Bağcılar Fatih Mahallesi'nde...

Google Haberlere Abone ol
Sağanak yağmur hayatı felç etti

İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda biriken sular özellikle sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı bölgelerde altyapı eksiklikleri nedeniyle ortaya sel manzaraları çıktı. Bağcılar Fatih Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi tıkanınca asfalt, kağıt gibi yarıldı.

Kısa süre içinde etkili olan yağış bazı ilçelerde su baskınlarına neden oldu. Özellikle trafiği etkileyen sağanak yağmur, yer yer araçların yolda kalmasına ve trafiğin aksamasına neden oldu. Yağmur sularının en etkili olduğu yerlerden biri de Bağcılar Fatih Mahallesi oldu. Mahallenin içinden geçen kanalizasyon şebekesi tıkanınca ortaya sel görüntülerini andıran manzaralar çıktı. Sular caddeleri ve yolu göle çevirdi.

Vatandaşlar da yaşadıkları sorunun uzun süredir devam ettiğini, kanalizasyon şebekesi ile yağmur suyu şebekesinin birbirine bağlandıktan sonra tıkanma olaylarının arttığını ve bazı evlerin alt katlarının bu nedenle su içinde kaldığını belirtti.

CİHAN

Yorumlar