Sadaka kutusu ve cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı

Antalya’da bir mağazada kasada bulunan sadaka kutusu ve cep telefonu müşteri gibi içeriye giren hırsız tarafından çalıntı.

Google Haberlere Abone ol
Sadaka kutusu ve cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı

Antalya’da bir mağazada kasada bulunan sadaka kutusu ve cep telefonu müşteri gibi içeriye giren hırsız tarafından çalıntı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı mahallesi İsmetpaşa caddesi üzerinde bulunan Medina Pazarı isimli iş yerinde meydana geldi. Müşteri gibi iş yerine giren hırsız ilk olarak kasadaki sadaka kutularına baktıktan sonra mağaza içerisinde dolaşmaya başladı. Kasiyer Büşra Erol’un kasada olmadığı farkeden hırsız bu boşluktan yararlanarak kutuları incelemeye başladı. İlk olarak masadaki cep telefonunu alarak cebine koyan hırsız 3 ayrı sadaka kutusunun dolu olanını gözüne kestirdi. Kimsenin kendisini görmediği bir anda kutuyu alan hırsız ceketinin altına koyarak dükkandan çıktı. Kasaya gelen Büşra Erol, sadaka kutularından birinin eksik olduğunu fark edince güvenlik kameralarını incelediğini söyledi. Kamera görüntülerinden hırsızlığı tespit ettiklerini belirten Erol, hırsızın cep telefonunu da çaldığını söyledi. CİHAN

Yorumlar