Sadaka kutusu hırsızlığı kamerada

Bağcılar’daki bir işyerinde gerçekleşen sadaka kutusu hırsızlığı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Sadaka kutusu hırsızlığı kamerada

Bağcılar’daki bir işyerinde gerçekleşen sadaka kutusu hırsızlığı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızlık öncesi uzun süre dükkan içindeki şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken zanlı, çaldığı sadaka kutusu ile kayıplara karıştı.

Olay Bağcılar’daki bir işyerinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Mağazaya gelen şüpheli şahıs, bir süre dükkan içerisinde dolanarak raflardaki ürünlerle ilgilendi. Uzunca süre rafları gezen zanlı, çok sayıda eşya satın alarak kasaya yöneldi. Kasada aldığı malzemelerin hediye paketi yapılmasını isteyen şüpheli, mağaza sahibi Aydın Özkaya’nın meşguliyetini fırsat bilip sadaka kutusunu alıp, mağazadan uzaklaştı.

Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen Özkaya, o anları şöyle aktardı: "Bir şeyler almaya çalıştı. Baya içeride kaldı. Baya ürün aldı. Saat aldı, duvar saati aldı, bardak aldı, çerçeve aldı. Yeni evlendiğini söyleyip hepsini tek tek bana hediye paketi yaptırdı zaman kazanmak adına. Yaklaşık 1 saat uğraştırdı. Hem sohbet ediyor, hem paket yaptırıyor, hem telefonla konuşuyor, dikkati dağıtıyor. İki tane sadaka kutusu vardı, içi dolu olanı alır almaz sözde telefonla konuşuyormuş gibi dışarı çıktı. Gidiş o gidiş bir daha da gelmedi."

Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde; zanlı işyerinde dolaşarak aldığı ürünlerle kasaya yöneliyor. Ürünlerin paket yapılması sırasında sadaka kutusuna hamle yapan zanlı, ilk girişiminde başarısız oluyor. Bir süre daha uygun anı bekleyen zanlı, telefonla konuşuyor. Zanlı, son hamlesinde elindeki çanta ile perdeleme yaparak aldığı sadaka kutusu ile birlikte kayıplara karışıyor.

Polis zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.


CİHAN

Yorumlar