Sabun tasarımı ve üretim kursuna yoğun ilgi

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK Kursu’nda belediyelerin meslek edindirme kursları arasında ilk kez sabun tasarımı ve üretimi verilmeye başlandı.Ekmek kapısı aralayan eğitim sayesinde kısa zamanda büyük işler ortaya çıkaran kursiyerler, yaptıkları...

Google Haberlere Abone ol
Sabun tasarımı ve üretim kursuna yoğun ilgi

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK Kursu’nda belediyelerin meslek edindirme kursları arasında ilk kez sabun tasarımı ve üretimi verilmeye başlandı.

Ekmek kapısı aralayan eğitim sayesinde kısa zamanda büyük işler ortaya çıkaran kursiyerler, yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri nikâhlara ve yeni doğmuş bebeklerin mevlitlerine özel olarak hazırlayarak kendi paralarını kazanıyor.

Son zamanların ilgi çeken hobisi olan sabun yapımına YENİMEK kurs merkezinde de ilgi büyük. Her geçen gün daha da çoğalan kursiyerler, gördükleri eğitimden de son derece memnun. Yarım dönemde harikalar meydana getiren 15 kursiyer, altın bileziklerini ellerine taktı. Kısa zamanda meslek edinen kursiyerler, sabun yapımında kullandıkları her malzemeyi de kendi yapıyor. Kolay ama bir o kadar da uğraştırıcı bir işlemden geçen sabun yapımında, silikon kalıbından içine konulan baza kadar her türlü malzemeyi kurs merkezinde hocalarıyla birlikte yapan kursiyerler öğrenirken aynı zamanda da eğleniyor.

Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri’ne YENİMEK kursiyerleri için tahsis edilen dükkânda kursiyerler, hazırladıkları bu ürünlerin satışını da yapabilecek. CİHAN

Yorumlar