Sabahattin Zaim'e anma

Gaziantep’in önde gelen liselerinden Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi, okula ismini veren Prof.

Google Haberlere Abone ol
Sabahattin Zaim'e anma

Gaziantep’in önde gelen liselerinden Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi, okula ismini veren Prof. Dr. Sabahattin Zaim’e ölümünün 6’ncı yıldönümünde anma programı düzenledi.

Okul yöneticileri ve öğrencilerinin büyük bir vefa örneği gösterdiği anma törenine Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in oğlu, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abdülhalim Zaim, kızı Prof. Dr. Mehveş Tarım, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Okulun yazarlar kurulu tarafından düzenlenen törende Abdülhalim Zaim tarafından öğrencilere Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in hayatından kesitler anlatıldı.

Sabahattin Zaim anısına okul çapında düzenlenen “Adanmış İnsan” konulu kompozisyon yarışmasında; birinci olan öğrenciye Prof. Dr. Abdülhalim Zaim, ikinci olan öğrenciye Prof. Dr. Mehveş Tarım ve üçüncü olan öğrenciye de Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı tarafından hediyesini verildi.

Bu arada anma töreninde katılımlarından dolayı Prof. Dr. Abdülhalim Zaim’e İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket takdim edildi.


CİHAN

Yorumlar