Sabah namazına kaldırmak istediği anne ve babasının cesetleriyle karşılaştı

Gaziantep’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Sabah namazına kaldırmak istediği anne ve babasının cesetleriyle karşılaştı

Gaziantep’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin cesedini, evlerinde misafir oldukları oğulları Ali Topal, sabah namazı için kalktığında fark etti.

Olay, Çağdaş Mahallesi 27 nolu Sokak’ta meydana geldi. 81 yaşındaki Ahmet ile 82 yaşındaki Emine Topal, 3 hafta önce Ali Topal’ın evinde misafir olarak kalmaya başladı. Dün sabah yakılan sobanın bulunduğu odada yatan yaşlı çift, gece rüzgardan dolayı sızan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlendi. Sabah namazı için kalkan ve anne ile babasının kaldığı odayı açan Ali Topal, durumu fark etti. Eve çağrılan sağlık ekipleri de yaşlı çiftin öldüğünü tespit etti.

Çiftin cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopsi işleminin ardından da Topal ailesinin yakınları cenazeyi toprağa vermek üzere Yeşilkent Mezarlığı’na götürdü.

Olayı anlatan Ali Topal, “Soba dün sabahtan beri yanıyordu. Normalde ağabeyimde kalıyorlardı. 3 hafta önce de bana misafir olmuşlardı. Namaz için kalkmıştık. Anne ve babamı kaldıracaktık. Kalktığımızda düşmüşlerdi.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar