Saadettin Aslan muhtarları dinledi

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düzenledikleri toplu iftar etkinliğinden sonra mahalle muhtarları ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüşüyor.Başkan Saadettin Aslan, beraberinde Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu ile Topaktaş...

Google Haberlere Abone ol
Saadettin Aslan muhtarları dinledi

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düzenledikleri toplu iftar etkinliğinden sonra mahalle muhtarları ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüşüyor.

Başkan Saadettin Aslan, beraberinde Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu ile Topaktaş Mahalle Muhtarlığında Muhtar Tamer Yıldırım, Kırıklı Muhtarı Fatih Şimşek, Akçalı Muhtarı Gani Yıldırım, Topkaralı Muhtarı Adem Bayram, Yazıbaşı Muhtarı Recep Topal ile bir araya gelerek muhtarların taleplerini dinledi. Başkan Saadettin Aslan, “Bize göre muhtarlık, bulunduğu bölgedeki halkın sosyal ihtiyaçlarıyla ilgilenen ve halkı diğer idari kurumlara karşı temsil eden resmi bir kurumdur. Bu kurumun talepleri halkımızın genel talepleridir. Biz, muhtarlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa imkanlar ölçüsünde en güzel şekilde yapacağız.” dedi. Topaktaş Muhtarı Tamer Yıldırım, mahallesine yaptığı bu ziyaretten dolayı Başkan Saadettin Aslan’a teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar