Saadet Partisi'nin adayı Mahir Yılmaz oldu

Saadet Partisi'nden (SP) Kırıkkale Belediye başkan adaylığını açıklayan Mahir Yılmaz, geçtiğimiz dönem sandıkta kaybettikleri seçimi, bu dönem kazanacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi'nin adayı Mahir Yılmaz oldu

Saadet Partisi'nden (SP) Kırıkkale Belediye başkan adaylığını açıklayan Mahir Yılmaz, geçtiğimiz dönem sandıkta kaybettikleri seçimi, bu dönem kazanacaklarını söyledi. Kamuoyu araştırmalarından birinci çıktığını öne süren Yılmaz, “Gazel gibi oy yağacak.” dedi.

Parti il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında açılış konuşması yapan İl Başkanı Faruk Vurgun, aslında mutabakatın aylar öncesinden sağlandığını söyledi. Yılmaz ise kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve hep birlikte 30 Mart’ta bu seçimi kazanacaklarını belirtti. Geçtiğimiz seçimde sandık başında başkanlığı kaybettiğini iddia eden Yılmaz, bu kez aynı olayın gerçekleşmeyeceğini ve fark atarak başkan olacağını söyledi. Kırıkkale’de belirli bir kitleye sahip olduklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz çalışacaklarını ve bu konuda şu an önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar