Saadet Partisi’nden Talas’ta 'Her eve bir mektup' çalışması

Saadet Partisi (SP) Kayseri Talas Belediye başkan adayı Gazali Kip, bütün belediye başkanlarına örnek olacak bir davranış örneği sergiledi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi’nden Talas’ta 'Her eve bir mektup' çalışması

Saadet Partisi (SP) Kayseri Talas Belediye başkan adayı Gazali Kip, bütün belediye başkanlarına örnek olacak bir davranış örneği sergiledi. Talaslı seçmenlerine bir mektup yazarak yapacaklarını taahhüt altına alan Gazali Kip, “Milletimizin içi rahat olsun, hiç kaygı etmesinler, bize verilen her türlü belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bu mektup ile bütün projelerimizin ve söylemlerimizin arkasında duruyorum, halkıma söz veriyorum.” dedi.

'Kazanmanın ilk şartı inanmaktır' diyen Saadet Partisi Talas Belediye başkan adayı Gazali Kip, “Her zaman çok olanlar değil, inananlar kazanır. Şanlı tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Biz şuna inanıyoruz ki bu seçimlerin en sürpriz partisi Saadet Partisi’dir. Bakın şunu açıkça söylüyorum; Talas halkı, bütün partileri denemiş ve artık kararını vermiştir. 30 Mart'ta vatandaşımız sandığa gidecek ve “Bu Sefer Saadet” diyecektir.” ifadelerini kullandı.

"GÜVEN KAYBININ NEDENİ BELEDİYE BAŞKANLARIDIR"

Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir yoğun bir seçim çalışması içerisinde olduklarını ifade eden Gazali Kip, “Allah’a şükürler olsun, gittiğimiz her yerde vatandaşımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ancak vatandaşımız da belediye başkanlarına karşı büyük bir güven kaybı oluşmuş bu yüzden insanlar bizim de onlar gibi olmamızdan endişe ediyorlar. Bu kaygıları ortadan kaldırmak için bugün nasıl halkın arasında isek bundan sonra da yine aynı şekilde onlarla birlikte olacağımıza bu mektup ile söz veriyoruz, taahhüt altına alıyoruz. Biz 'Halkıyla birlikte yönetilen şeffaf bir Talas' için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim için en önemlisi karşılıklı güvendir.” diye konuştu.

GAZALİ KİP’İN MEKTUBUNDAN BİRKAÇ SATIR

Gazali Kip; partisi, memleketi, dili, dini, mezhebi, ve kavmi ne olursa olsun herkesi kardeş olarak kabul edip bağrına basacağına, hak ve adaleti üstün tutarak her türlü ayrımcılığa karşı çıkacağına söz vererek, “Makamın gururu değil, hizmetin onuruna talibim. Seçkinci kültür yerine, topluma örnek ve önder halk kültürünün ürünü bir yönetici olacağına, kendisine ulaşılamaz yönetici yerine, milletimizin hizmetkârlığını üstlenmeye talip bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.




CİHAN

Yorumlar