Saadet Partisi'nden illegal broşürler için suç duyurusu

Saadet Partisi (SAADET) Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün İstanbul’da, Saadet Partisi logosu kullanılarak hazırlanmış bazı broşürlerin dağıtıldığı bilgisi üzerine illegal broşürlerle ilgili yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulduğu bildiri.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi'nden illegal broşürler için suç duyurusu

Saadet Partisi (SAADET) Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün İstanbul’da, Saadet Partisi logosu kullanılarak hazırlanmış bazı broşürlerin dağıtıldığı bilgisi üzerine illegal broşürlerle ilgili yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

    Muhteviyatında kamuoyunca bilinen bilgiler olmakla birlikte Saadet Partisi tarafından hazırlanmış izlenimi verilmeye çalışılan söz konusu broşürlerin partileriyle hiçbir alakası olmadığı belirtilen açıklamada, "Saadet Partimizin çalışma metodları ve üslubu bellidir. Yürürlükteki kanunlara göre, partimizin izni ve onayı olmadan, parti logomuzun kullanılması suçtur. Nitekim bu illegal broşürlerle ilgili yetkili mercilere suç duyurusunda bulunmuştur. Milletimiz, bu kabil girişimlerle daha önceki seçimlerde de karşı karşıya kalmıştır." denildi.
CİHAN

Yorumlar