Saadet Partisi Osmangazi başkan adayı Beşköylülerle buluştu

Saadet Partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bursa Trabzon Beşköy Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi Osmangazi başkan adayı Beşköylülerle buluştu

Saadet Partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bursa Trabzon Beşköy Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçek ve ekibi yeni seçilen dernek başkanı Hamza Özdamar ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Önceki hafta yapılan kongre ile birlikte Bursa Trabzon Beşköy kültür ve dayanışma derneğin başkanlığına seçilen Hamza Özdamar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Gerçek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dernek üyelerine projelerini anlatan Gökhan Gerçek, “Osmangazi 800 bin nüfuslu bir merkez ilçe. İmarda olsun, alt yapıda olsun, üst yapıda olsun büyük sıkıntılar var. Biz halkın istekleri dışında bir icraat yapmayacağız. Çok çalışmamız gerektiğini, büyük bir yük almış olacağımızı biliyoruz, bunun altından kalkacağımıza da inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bursa Trabzon Beşköy kültür ve dayanışma derneği Başkanı Hamza Özdamar ise şöyle konuştu: “Saadet Partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri derneğimizi ziyarete geldiler. Gelenlerden Allah razı olsun. Temennimiz Osmangazi için hayırlısı olsun. Gökhan Gerçek ve ekibine başarılar diliyoruz.”
CİHAN

Yorumlar