Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Bingöl'de vatandaşlara hitap etti

Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bingöl'de vatandaşlara seslendi. Kamalak, ''Hangi partiye mensup olursanız olun gelin Saadet'te buluşalım.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Bingöl'de vatandaşlara hitap etti

Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bingöl'de vatandaşlara seslendi. Kamalak, ''Hangi partiye mensup olursanız olun gelin Saadet'te buluşalım.'' dedi.

    Saadet Partisi'nin düzenlemiş olduğu Bingöl mitingine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak vatandaşlara, oyları işin ehli olanlara verme çağrısında bulundu. Kamalak, ''Hizmet istiyorsanız emaneti ehline veriniz. Bingöl için sizin karşınıza bu alanda gerçekten ehil olan Serdar Atalay'ı çıkarttık. Bu 5 yıllık süre içerisinde 600 kilometrelik altyapı tesislerini tamamlamadı mı? Tamamladı. Bin 376 konutluk kentsel dönüşümü sağlamadı mı? Sağladı. Hiçbir kardeşimizi mağdur etmeden kentsel dönüşümü gerçekleştirdi. Katı atık tesisini kurmadı mı? Kurdu. Tam 5 bin öğrencimize dershane imkanı sağlamadı mı? Sağladı. Tam 3 bin 600 aileye her gün karşılıksız ekmek yardımı sağlamadı mı? Sağladı. Şu halde diyoruz ki can dostlarım özel de Bingöllü kardeşlerimize genelde ise tüm aziz milletime sesleniyorum. Ey aziz milletim emaneti ehline veriniz.'' diye konuştu.

    Serdar Atalay ise yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. Bazı hizmetlerinin engellendiğini belirten Atalay, ''Tekrardan başkan olduğum takdirde ilk işim bana engel olunan projeleri tekrardan yapmaktır.'' dedi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı da eleştiren Atalay, ''Madem ki Bingöl'e hizmeti kendileri yaptı. Benden önceki AK Partili Belediye Başkanı niye hizmet yapmadı. O zamanda Bakan'dı. Niye o zaman Bingöl'e hizmet etmedi.'' dedi. CİHAN

Yorumlar