Saadet Partisi Bursa’da sevgi yürüyüşü ile halka kucaklaştı

Saadet Partisi, Bursa il teşkilatı 'sevgi yürüyüşü’ ile seçimlerden önce halka kucaklaştı.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi Bursa’da sevgi yürüyüşü ile halka kucaklaştı

Saadet Partisi, Bursa il teşkilatı 'sevgi yürüyüşü’ ile seçimlerden önce halka kucaklaştı. Kadın Kolları tarafından organize edilen programa İl Başkanı Mehmet Atmaca, Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu ile 17 ilçe belediye başkan adayı katıldı. Mahfel’de başlayan yürüyüş kent meydanına kadar sürdü. Yağmur altında gerçekleştirilen yürüyüşte halka karanfil dağıtıldı. Yürüyüşte vatandaşlar başkan adaylarına büyük ilgi gösterdi.

Yürüyüş öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Saadet Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek, millet olarak zor bir süreçten geçildiğini belirterek, “Son günlerde kutular, kasetler, yumruklar havada uçuşuyor. Meclisimizde millete yakışmayan olaylara tanık oluyoruz. Geldiğimiz bu noktada görüyoruz ki ülkemizin hem yerelde, hem de genelde milli görüş iktidarına ihtiyacı var. Bizlerin ne kutusu var, ne kaseti, ne de kimseye hasedi.” dedi.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selim Sait Terzioğlu da, Saadet Partisi merkez ilçeler ve tüm ilçeler olarak halkla kucaklaşma anlamında yürüyüş düzenlediklerini belirterek, “İnşallah bu gün yağmurlu hava olmasına rağmen bu yürüyüşü tamamlayacağız. Seçimler öncesinde halkımızın seçecek olduğu merkez ve ilçelerdeki adayları görüp kucaklaşması anlamında bir yürüyüştür.” şeklinde konuştu. Terzioğlu, yürüyüşte halka kucaklaşıp onlara karanfil dağıtacaklarını söyledi.

'EN HAZIRLIKLI PARTİ BİZİZ'

SP İl Başkanı Mehmet Atmaca ise 6 aydan beri sahalarda olduklarını belirterek “Yoğun seçim program kapsamında bu günde Setbaşından Kent Meydanına kadar bir yürüyüş düzenledik. Buradaki amaç esnaf ve vatandaşla sıcak bir diyalog kurabilmek. Allah'a şükür ki Bursa’da seçime en hazırlıkla parti biziz.” şeklide değerlendirmede bulundu.

Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ise yola ‘önce insan’ diye çıktıklarını belirterek insana önem verip, halkı severek yaşanan sıkıntıları çözmek için aday olduklarını belirtti.

Açıklamanın ardından il başkanı ve belediye başkan adayları Mahfel’den Kent Meydanına kadar yağmur altında yürüyerek esnaf ve halka karanfil dağıttı. CİHAN

Yorumlar