SA Artuklu adayı Nuhoğlu: Mardin'i eğitim şehri yapacağız

Saadet Partisi (SA) Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
SA Artuklu adayı Nuhoğlu: Mardin'i eğitim şehri yapacağız

Saadet Partisi (SA) Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay’ı makamında ziyaret etti. Rektör Omay ile parti adayları arasında gerçekleşen görüşmede, Mardin Artuklu Üniversitesi'nin fiziki, altyapı durumu ve Saadet Partisi’nin seçim faaliyetleri ele alındı.

Nuhoğlu, Saadet Partisi’nin belediye başkan adayı olarak, herkese eşit hizmetin sunulacağı bir belediyecilik anlayışını getireceğini belirtti. Nuhoğlu, Mardin’in barış ve hoşgörü ortamını koruyup daha da geliştireceklerini ifade etti. Yenişehir’in altyapısını değiştirerek Mardin’e teleferik sistemi getireceklerini vaadeden Nuhoğlu, üniversitenin her zaman için fikirlerine, görüşlerine ve yol göstericiliğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti aktaran Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay ise Nuhoğlu’nun eğitim alanına değerli katkılarda bulunan bir hayırsever olduğuna değinerek, üniversite bünyesinde Şakir Nuhoğlu’nun adını taşıyan İlahiyat Bilimleri Fakültesi binasının yapımında verdiği emekleri takdir ettiğini belirtti.

Rektör Omay, Artuklu Üniversitesi’nin gün geçtikçe daha da büyük gelişmeler gösterdiğini vurgulayarak, “Kültür ve medeniyet coğrafyasının bütün entellektüel gerekliliğini, üniversite olarak omuzlarımızda taşımaktan gurur ve memnuniyet duyuyorum.” dedi. Ziyaretin ardından Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte rektörlük binası birimlerini gezerek idarecilerden oy istedi.
CİHAN

Yorumlar