Rumen heyetten Düzce Üniversitesi'ne ziyaret

Düzce Üniversitesi'ni Romanya Transilvanya Brasov Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Sorin Zamfira ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Radu Muntean ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya...

Google Haberlere Abone ol
Rumen heyetten Düzce Üniversitesi'ne ziyaret

Düzce Üniversitesi'ni Romanya Transilvanya Brasov Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Sorin Zamfira ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Radu Muntean ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’yla makamında görüşen heyet, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Uzman Murat Gökmen ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Fatma Akkurt’un eşliğinde, bölümlerimizi gezerek, bölümlerin ders içerikleri, sınıfları ve laboratuvarları hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Uluslararasılaşma politikası gereği değişim programlarının önemine vurgu yapan Prof. Dr. Sorin Zamfira ise üniversitenin sosyal ve eğitim olanaklarını çok beğendiklerini, bu sebepten önümüzdeki yıl Erasmus kapsamında öğrenci göndermek istediklerini belirtti.

Fen Edebiyat Fakültesi’ni de ziyaret eden heyet, Doç. Dr. Bilal Saraçoğlu, Yrd. Doç. Dr. Suat Ayhan, Doç. Dr. İlyas Uygur, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Uçar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nesip Aktan, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Alper Bideci, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulunu temsilen Doç. Dr. Hüsnü Gerengi ve Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç Dr. Hamit Saruhan ile bilgi, tecrübe ve anlaşmaları genişletme toplantısı gerçekleştirdi. CİHAN

Yorumlar