RTÜK, sektör işgücü ve program yayın profili araştırması yapacak

Görsel işitsel yayıncılık sektöründeki ulusal ve uluslararası gelişmelere uygun politikalar geliştirmek ve sektörün dinamiklerine ilişkin verileri belirlemek amacıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından, medya hizmet sağlayıcı kuruluşlara y.

Google Haberlere Abone ol
RTÜK, sektör işgücü ve program yayın profili araştırması yapacak

Görsel işitsel yayıncılık sektöründeki ulusal ve uluslararası gelişmelere uygun politikalar geliştirmek ve sektörün dinamiklerine ilişkin verileri belirlemek amacıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından, medya hizmet sağlayıcı kuruluşlara yönelik olarak, Televizyon Yayın Hizmetleri Sektörü İşgücü ve Program Yayın Profili Araştırması gerçekleştirilecek.

Medya hizmet sağlayıcılar, araştırmanın soru formuna http://anket.rtuk.org.tr bağlantısından, kendileri için oluşturulan özel şifreyi ve vergi numarasını girerek erişebilecekler. Soru formunun en geç 11 Nisan gününe kadar doldurulması gerekiyor. Soru formu ile ilgili olarak medya hizmet sağlayıcılar, mesai saatleri içerisinde 312 266 19 44 ve 312 297 53 12 numaralı telefonları arayarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Kamuoyu, Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanlığı çalışanları ile iletişim kurulabilecekler.
CİHAN

Yorumlar