Royal Halı’ya vergi rekortmeni ödülü

Royal Halı, Maliye Bakanlığı Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde Kurumlar Vergisi kategorisinde 5’incilik ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Royal Halı’ya vergi rekortmeni ödülü

Royal Halı, Maliye Bakanlığı Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde Kurumlar Vergisi kategorisinde 5’incilik ödülüne layık görüldü. Gaziantep Grand Otel’de düzenlenen ödül törenine Vali Erdal Ata, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, vergi rekortmenleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

    Ödülünü alan Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Vergi en önemli vatandaşlık görevlerimiz arasındadır. Güçlü ve büyük bir devlet yapısı güçlü ekonomilerle mümkündür. Bizler vergilerimizi gerçeğe uygun ve zamanında verdiğimiz sürece ülkemize ve milletimize olan sorumluluklarımızdan en önemlilerinden birisi yerine getirmiş olacağız.” dedi.

    Yenilikleri ve Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Royal Halı’nın kurulduğu günden bu yana her anlamda büyümeye devam ettiğini söyleyen Nakıboğlu, “Firmamız, ortaya koyduğu yenilikler ve sektöre yön veren çalışmalarıyla bir marka olduğunu kanıtlamıştır. Royal Halı olarak Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bütün bunların yanında Türkiye ekonomisinin gelişmesine de katkı sağlamak birincil amaçlarımız arasında. Bu ödül de bu amaca hizmet ettiğimizin en önemli göstergesidir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar