Royal Halı’ya Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödül

Royal Halı, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Royal Halı’ya Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödül


Royal Halı, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödüle layık görüldü. Bu yıl 7’nci kez düzenlenen ve ekonominin lokomotifi Anadolu markalarının ödüllendirildiği Anadolu Markaları 2013 Yarışması’na törene çok sayıda davetli katıldı. İş dünyası ve Anadolu ekonomisinin önemli isimlerini bir araya getiren ödül töreninde toplamda 200'e yakın başvuru arasından Büyük İşletmeler “İmalat” kategorisinde ikincilik ödülü Royal Halı’nın oldu.

Tüm Royal Ailesi adına ödülünü alan Royal Halı Genel Müdür Yardımcısı Aydoğan Yıldır, ”Kurulduğumuz günden bu yana her anlamda büyümeye devam ediyoruz. Firmamız, ortaya koyduğu yenilikler ve sektöre yön veren çalışmalarıyla bir marka olduğunu kanıtlamıştır. Royal Halı olarak Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları için üst sınırımız yok. Ara vermeden ekibimizle birlikte katma değer sağlayacak yeni ürünler geliştiriyoruz. Şirket olarak trendlerin takipçisi değil, belirleyicisi olduk. Bu ödül de bunun en önemli göstergesidir. Birçok alanda aldığımız ödüllere bir yenisi daha eklemenin mutluluğunu yaşarken, yeni ödüllerin de sahibi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar