Rögar kapaklarını çalan şahıs kovalamacayla yakalandı

Ankara’da gece saatlerinde rögar kapaklarını çalan bir şahsı gören polis, aracıyla kaçan şüpheliyi durdurmak istedi.

Google Haberlere Abone ol
Rögar kapaklarını çalan şahıs kovalamacayla yakalandı

Ankara’da gece saatlerinde rögar kapaklarını çalan bir şahsı gören polis, aracıyla kaçan şüpheliyi durdurmak istedi. ‘Dur’ ikazlarına uymayan araç, iki polis otosuna zarar verdikten sonra lastikleri patlatılarak durduruldu. Araçtan inerek kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Başkent’te gece saatlerinde devriye gezen polis ekipleri İrfan Başbuğ Caddesi üzerinde bir kişinin rögar kapaklarını çaldığını ve aracına yüklediğini fark etti. Polislerin ‘Dur’ ikazına uymayan E.İ. (22), 06 MKZ 88 plakalı araçla kaçmaya başladı. Bir süre İrfan Başbuğ, Altınpark Caddesi ve ara sokaklarda kaçan zanlı, Turgut Özal Bulvarı’na çıktı. Çaldığı malzemelerle kaçmaya çalışan E.İ.'nin peşine Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda sivil, resmi ve yunus ekipleri düştü. Yolda önünü kesmek isteyen iki polis otosuna çarpan zanlı, Etlik Caddesi üzerinde lastikleri patlatılarak durduruldu. Bunun üzerine E.İ. aracı bırakarak yaya kaçmaya başladı. Sivil ve yunus ekiplerini yaya kovaladığı zanlı uzaklaşamadan yakalandı.

Polis ekiplerinin, zanlının aracının içinde yaptığı ilk incelemede 3 tane rögar kapağı ve üzeri montla örtülmüş bir adet laptop bulundu. E.İ., Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. CİHAN

Yorumlar