Rizeli genç bulduğu 5 bin liralık bilekliği zabıtaya teslim etti

Rize'de, arkadaşlarıyla beraber dolaşırken yerde bulduğu yaklaşık 5 bin lira değerindeki altın bilekliği Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim eden gencin örnek davranışı alkış aldı. Bileklik, alışveriş yaparken kaybeden bayana...

Google Haberlere Abone ol
Rizeli genç bulduğu 5 bin liralık bilekliği zabıtaya teslim etti

Rize'de, arkadaşlarıyla beraber dolaşırken yerde bulduğu yaklaşık 5 bin lira değerindeki altın bilekliği Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim eden gencin örnek davranışı alkış aldı. Bileklik, alışveriş yaparken kaybeden bayana telim edildi.

    Oğuzhan Kolcu, şehir merkezinde arkadaşlarıyla birlikte gezerken yolda altın bir bileklik buldu. Kolcu, yaklaşık 5 bin lira değerindeki altın bilekliği Rize Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personellere teslim etti. Bileklik, alışveriş yaparken farkında olmadan kolundan bilekliği düşüren Kübra Çelik’e verildi.

    Kolcu, “Ben ve arkadaşlarım insanlık görevimizi yerine getirdik. Bizim olmayan bir eşyayı nasıl sahiplenebilirdik. Bulmuş olduğumuz bilekliği Zabıta Müdürlüğümüze teslim ederek sahibinin bulunmasını sağladık ve sahibi bulundu. Gerçekten çok mutlu oldum emeği geçen Rize Belediyesi Zabıta Müdürümüze ve personeline teşekkür ediyorum." dedi.

    Kaybetmiş olduğu bilekliğin kısa sürede bulunup kendisine teslim edilmesinden mutlu olan ve sevinçten göz yaşlarını tutamayan Kübra Çelik ise "Alışveriş sonrası eve gittim ve kolumda bilekliğimin olmadığını farkettim. Tekrar dışarıya çıktım ve gezmiş olduğum yerleri dolaşırken bir yandan da Zabıta Müdürlüğü'ne bilgi verdim. Yapılan bu onurlu davranış beni çok mutlu etti. Gerçekten günümüzde böyle insanları görmek çok güzel bir duygu. Bu davranış herkese örnek olmuştur." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar