Rize’de karda kayan belediye otobüsü takla attı: 4 yaralı

Rize’de, bir kaç gündür yüksek kesimlerde etkisini sürdüren kar yağışı gece geç saatlerden itibaren şehir merkezinde de etkili oldu.

Google Haberlere Abone ol
Rize’de karda kayan belediye otobüsü takla attı: 4 yaralı

Rize’de, bir kaç gündür yüksek kesimlerde etkisini sürdüren kar yağışı gece geç saatlerden itibaren şehir merkezinde de etkili oldu. Şehir merkezinde bir belediye otobüsü kayarak takla attı. Kazada otobüs içinde bulunan 4 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen kazada Çayeli’nden Rize istikametine giden olan Çayeli Belediyesi’ne ait S.K yönetimindeki 53 EE 814 plakalı yolcu otobüsü Bozukkale mevkiinde kayarak takla attı. Araçta bulunan yolculardan 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların ayakta tedavi gördüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada takla atan midibüsün lastiklerinin kış şartlarına uygun olmadığı dikkati çekti. Öte yandan RTEÜ Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bağlantı yolunda kar temizliği yapılmadığı için hastalar hastaneye ulaşmakta güçlük çekti. Toplu taşıma araçlarının ve taksilerin geçişine izin verilen yolda, bir çok hasta yaya olarak hastaneye ulaşmak zorunda kaldı.

ŞEHİR MERKEZİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bu arada Rize'de kar nedeniyle 315 köy yolunun kapandığı da bildirildi.
CİHAN

Yorumlar