Rize Belediyesi'nden 2 bin 500 kişiye iftar yemeği

Rize Belediyesi, her yıl düzenlediği Ramazan programları çerçevesinde bu yıl birçok etkinlik düzenleyecek. Belediye, aynı anda 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verecek. Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayı kapsamında belediye...

Google Haberlere Abone ol
Rize Belediyesi'nden 2 bin 500 kişiye iftar yemeği

Rize Belediyesi, her yıl düzenlediği Ramazan programları çerçevesinde bu yıl birçok etkinlik düzenleyecek. Belediye, aynı anda 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verecek.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayı kapsamında belediye olarak hazırlıkların tamamlandığı bildirilerek, "Geçtiğimiz yıllarda geleneksel hale getirmiş olduğu iftar çadırında binlerce kişiye yemek veren Rize Belediyesi, bu yıl yine sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoran’da binlerce kişiyi iftar sofrasında ağırlamayı hedefliyor. Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan iftar çadırında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 2 bin 500 kişi aynı anda orucunu açacak. İftar çadırında hijyen ve kalitenin üst seviyede olduğu bir ortamda vatandaş iftarını açıyor. İftar yemeğinin ardından Ramazan ayı içerisinde çocuk programları ve Kur'an ziyafeti gibi farklı etkinliklere de yer verilecek."

CİHAN

Yorumlar