Rızanur Meral: TUSKON bir hizmet kervanıdır

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, konfederasyon üyelerinin, para kazanmanın tek amaç olduğuna asla inanmayan insanlardan oluştuğuna dikkat çekip, "İşte bu anlayış bizim farkımızı ortaya koyan en büyük özelli.

Google Haberlere Abone ol
Rızanur Meral: TUSKON bir hizmet kervanıdır

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, konfederasyon üyelerinin, para kazanmanın tek amaç olduğuna asla inanmayan insanlardan oluştuğuna dikkat çekip, "İşte bu anlayış bizim farkımızı ortaya koyan en büyük özelliğimizdir. TUSKON bir hizmet kervanıdır." dedi.

TUSKON Başkanı Meral, İbrahim Köse başkanlığındaki Kastamonu İşadamları Derneği (KİAD) ve Genç KİAD üyelerini kabul etti. TUSKON’un İstanbul merkez ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Rızanur Meral, işadamlarına yeni ufuklar açmak için mücadele verdiklerini ifade ederek, “Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

2014 yılının ilk heyet kabulünü KİAD’la yaptıklarını ifade eden Meral, İbrahim Köse başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine bazı tavsiyelerde bulundu. KİAD üyelerine çok kutsal bir görev yaptıklarını hatırlatan Başkan Meral, “Çok kıymetli ve kutsal bir görev yaptığınızı lütfen unutmayın. TUSKON üyeleri, para kazanmanın tek amaç olduğuna asla inanmayan insanlardır. İşte bu anlayış bizim farkımızı ortaya koyan en büyük özelliğimizdir. TUSKON bir hizmet kervanıdır. Aynı zamanda da bir bayrak yarışı gibidir. Bir ucundan tuttuğunuz bu hizmetler, çok kutsal hizmetlerdir. Bu yolda karşınıza çıkabilecek her türlü soruna karşı sabredecek ve dik duruşlu olacaksınız. Daha yapacak çok işimiz var.” şeklinde konuştu.

Afrika ve Ortadoğu’dan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Timur Tığdemir, Afrika bölgesiyle ilgili olarak yatırım yapılabilecek iş sektörlerinden ve şuana kadar yapılmış olan yatırımları anlatırken inşaat sektörünün bu anlamda çok ön plana çıktığını söyledi.

KİAD Başkanı İbrahim Köse ise, işadamlarına yeni ufuklar çizip yurt dışı bağlantılarını kuvvetlendirmek adına yeni projeler üreteceklerini belirtti. Dernek olarak tüm iş adamlarını bir araya getirerek dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmayı hedeflediklerini ifade eden İbrahim Köse, yapacakları projelerle iş dünyasına yön vermeyi amaçladıklarını söyledi. Kendileriyle yakından ilgilenen TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve ekibine de şahsı ve yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür eden İbrahim Köse, “Üstlendiğimiz bu kutsal görevi en iyi şekilde yapıp devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar