Reyhanlı'da Suriye Plakalı Otomobilin Altında Bomba Bulundu

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Suriye plakalı bir otomobilin altına bırakılan iki bomba, uzmanlar tarafından kontrollü olarak etkisiz hale getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Reyhanlı'da Suriye Plakalı Otomobilin Altında Bomba Bulundu

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Suriye plakalı bir aracın altına bırakılan bombalı 2 paket belirlendi. İçindeki parçalar mıknatısla birbirine tutturulan iki bomba, uzmanlar sebebi ile kontrollü şekilde etkisiz bir duruma getirildi.

DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ FARK ETTİ

Reyhanlı'nın Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, devriye gezen polis ekipleri bu sabah erken saatlerde bir yapının önünde park edilen Suriye plakalı bir aracın altında 2 paket gördü. Bunun üstüne alana aşırı sayıda daha polis sevk edildi. Olası bir patmaya karşılık çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

BOMBA İMHA UZMANLARI KONTROLLÜ OLARAK PATLATTI

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Bomba imha deneyimli ekipleri, robot yardımıyla içindeki parçalar mıknatısla birbirine tutturulan iki bombayı kontrollü şekilde patlatarak etkisiz bir duruma getirdi.

Çevreye dağılan parçalar toplayan uzmanlar tetkik yapmak için Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE MÜDÜR YARDIMCISI DA OLAY YERİNDEYDİ

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan ve Müdür Yardımcısı Murat Keleş çalışmaları baştan sona kadar izledi.

Polis bombaların kim ve ya kimler sebebi ile bırakıldığını belirleme etmek için kapsamlı tahkikat başlattı.

REYHANLI FELAKETİ YAŞAMIŞTI

11 Mayıs 2013'de Reyhanlı'da düzenlenen bombalı saldırıda 52 şahıs ölmüş, 146 şahıs yaralanmıştı. Bombalı araçlarla düzenlenen bu saldırı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör eylemi şekilde kayıtlara geçmişti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar