Reyhanlı’da Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.’ncu yıldönümü Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde törenlerle kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Reyhanlı’da Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.’ncu yıldönümü Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde törenlerle kutlandı.

Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Uzundurukan günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, halkın polise güvenmesini istedi. Uzundurukan, “İlçede 200'e yakın personelle halkın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Reyhanlı’ya nasıl daha iyi hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Sorumluluğumuzun bilincinde tüm ekiplerimizle halkımız için çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü binasında ikramlarda bulundu ve Emniyet Müdürü Uzundurukan 169. yıl anısına hazırlanan pastayı kesti. Törenlere Kaymakam Yusuf Güler, Hatay Vali Yardımcısı ve Cilvegözü Mülki İdare Amiri Mehmet Eriş, Garnizon Komutanı J. Binbaşı Bülent Gülbaz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yıldız, Hudut Bölük Komutanı Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kar, diğer amir ve polislerle emekli polisler ve halk katıldı.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü nedeniyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından Fatih Sultan Mehmet Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kar ve emniyet amir ile polis memurlarının yanı sıra vatandaşların katıldığı Mevlid-i Şerif sonrasında dua okundu. Daha sonra da polisler mevlite katılanlara lokum ve meyve suyu dağıtıldı. CİHAN

Yorumlar