Resim yarışmasında 1. Özel Düzce Fatih İlkokulu'ndan

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Türkiye geneli ilkokul 2, 3, 4.

Google Haberlere Abone ol
Resim yarışmasında 1. Özel Düzce Fatih İlkokulu'ndan

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Türkiye geneli ilkokul 2, 3, 4. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, törenle ödüllerini aldı.

Birinciliği, Özel Fatih İlköğretim Okulu’ndan Busegül Şener elde ederken, ikinciliği Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Nur Aleyna Şanlı, üçüncülüğü Özel Yunusbey Ortaokulu’ndan Beyza Öncü aldı. Öğrencilerden 1. olana dizüstü bilgisayar, 2. olana tablet bilgisayar ve 3. olana da bisiklet hediye edildi. Törene Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Faruk Kabaoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Ezer, Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Güzeldal ve Saim Yılmaz, Özel Fatih İlkokulu Müdürü Gürbüz Atmaca, Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mehmet Kardeş, Özel Yunusbey Ortaokulu Müdürü Selami Tunç katıldılar.

Birinci olan öğrenci ödülünü Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker’in elinden aldı. İkinci olan öğrenciye ödülünü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Faruk Kabaoğlu, üçüncü olan öğrencinin ödülünü ise İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Ezer verdi. Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, öğrencilere hediyelerini verdikten başarı ve mutluluk dileklerinde bulundu. CİHAN

Yorumlar