Remzi Çayır: Artık bu dönem kapanmalıdır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Remzi Çayır ''Artık bu ülkede iyilerin kazanması gerekiyor, artık bu dönem kapanmalıdır.

Google Haberlere Abone ol
Remzi Çayır: Artık bu dönem kapanmalıdır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Remzi Çayır ''Artık bu ülkede iyilerin kazanması gerekiyor, artık bu dönem kapanmalıdır.'' dedi.

    Remzi Çayır, Kazan Belediye Başkan adayı Hasan Yeşil ile ilçeyi ziyareti sırasında, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çayır, ''Biz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile bu yola düştük, yıllarca bu vatana hizmet uğruna çalıştık hayatımızın bir bölümünü mahpushanelerde geçirdik. Biz o zamanlarda omuz omuza başladığımız bu mücadeleyi hala devam ettiriyoruz.'' diye konuştu.

    Hiçbir zaman dik duruşlarını bozmadıklarını ifade eden Çayır ''Bulunduğumuz safı değiştirmedik, başka taraflara da yönelmedik. Her zaman mazlumun yanında haksızın karşısında durduk. Artık bu ülkede iyilerin kazanması gerekiyor, artık bu ülkede mazlumun yanında haksızın karşısında durabilecek birileri gerekiyor, bu sefer iyiler kazansın." dedi.

    ''HER ŞEY ŞEFFAF OLMALI''

    Ayna Meclisleri ile 2 ayda bir bir araya geleceklerini belirten Remzi Çayır ''Yanlış yaptık mı? Eksik yaptık mı? Bunları kontrol edeceğiz. Ayna Meclisleri farklı fikirlerde, inanışlarda olan kişiler tarafından oluşacak. Yani her kesim bizi sürekli kontrol edebilecek bize yüz yüze eksiklerimizi söyleyebilecek. Artık her şey şeffaf olmalı. Halk belediye başkanının ne yaptığını, belediyenin gelirlerini ve giderlerini görebilmeli.'' diye konuştu. CİHAN

Yorumlar