Rektör Prof. Dr. Kibar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) kurulu bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.    2010-2011 eğitim öğretim yılında Organize...

Google Haberlere Abone ol
Rektör Prof. Dr. Kibar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) kurulu bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

    2010-2011 eğitim öğretim yılında Organize Sanayi Bölgesi’nde tahsis edilen bir binada eğitime başlayan ve 'Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programı', 'Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı', 'Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı', 'Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Tekstil Programları' bulunan yüksekokulu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yöneticilerden bilgi aldı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Galip Seçkin, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan ve Doç. Dr. M. Eren Öztekin tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın, okulun derslikleri, laboratuvarları ve yemekhanesini gezdi. Prof. Dr. Kibar, daha sonra okulda bulunan akademik personelle görüşerek toplantı düzenlendi.

CİHAN

Yorumlar